top of page

Paris inseamna multe, Paris inseamna clatite !


Nu stiu daca ai vazut postarea mea cu top-ul locurilor din Paris in care am mancat bine, bine, foarte bine !

Aici --> Top 3 locuri

Ce faci intr-o zi oarecare, cand ai vazut aproape totul in Paris (pentru ca mereu descoperi locuri noi) si ai bifat cam tot ce era important de vizitat ?

O iei de la capat.

Parca ar ploua, parca n-ar ploua.. Noi am luat-o la pas spre Tour Eiffel sau "Turnuletul" cum ii spunem noi. Noi fiind eu si mama, apropo.

Si am urcat pe scari pana la ultimul nivel, fix inainte de varf. N-am mai mers pana in varf. Era atat de gol ! Parca inchiriasem Tour Eiffel-ul. Minunat! Am profitat din plin si am facut o groaza de poze, filmulete, landscape-uri, boomerang-uri etc.


Imi place maxim poza asta cu mama.


Apoooi am mers pe jos pana spre Boulogne. Adica... mult. Foarte mult ! Si ni s-a facut foame. Ce era bun si perfect pentru o ora trecuta cu mult de pranz ? CLATITEEEE. De ce ? Pentru ca....clatiteeee ?! :D

Creperie Manoir Breton

Nu iti zic nimic; doar iti prezint.

In primul rand, fericire maxima !


Asta este bautura locala, traditionala, potrivita si indispensabila cand mananci clatite. Cidru de mere adica, destul de mult pentru 2 persoane, dar se termina pana apuci sa iti dai seama daca are gust de mere, de bere sau de amandoua. E super tare sa bei din castronel !


Mama: clatite sarate cu smantana nu-stiu-de-care-dar-buna, branza si somon afumat.

Eu (care faceam boomerang-uri): clatite sarate cu pui si cartofi, aceeasi smantana nu-stiu-de-care-dar-buna.


DESEEEEERRRTTTTTT

Clatita flambata cu foc ninja - pentru ca era prea lumina si nu se vedea, dar el era. Ciocolata, inghetata, frisca, fulgi de migdale si alcool.


Bun, gustos, ne-am umflat burtile, ne-am odihnit..dar mai aveam mult pana acasa !

Ne-am continuat drumul.

Ne-am plimbat pe langa Sena, am facut poze pe strazile goale, am descoperit diverse locuri noi, ne-am balanganind razand cu gurile pana la urechi de tot felul de lucruri, cuvinte sau exprimarile franco-romanesti ale mamei mele care sunt...de-a dreptul hilare uneori...s.a.m.d.

Am ajuns cu bine acasa si daca crezi ca clatitele au fost suficiente, te inseli amarnic. Am ajuns acasa - la coltul strazii acasa - pentru ca nu am rezistat pana ce nu ne-am terminat aventura cu un pahar de mojito verde, rece si bine venit !


Si pana ce am ajuns sa ne trantim in pat si sa ne vaitam de picioare...ni s-a facut foame, iar.

Ah, bineinteles, am sarbatorit cu un pahar cu vin rosu (pentru ca meritam) !

Cheers !


You Might Also Like:
bottom of page